einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512097-productimage-101
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512097-productimage-101
PXC Starter Kit

18V 2,5Ah PXC Starter Kit

Artikelnummer:4512097EAN-Code: 4006825646962
 • Universeel inzetbaar voor alle Power X-Change machines:
 • Bespaart geld, spaart het milieu en biedt flexibiliteit in huis en tuin
 • Beschrijving accu:
 • Het processorgestuurde ABS-accumanagementsysteem staat voor
 • max. veiligheid, optimale machineprestaties, gebruiksduur + levensduur
 • Draadloze vrijheid: geen wirwar van kabels en bewegingsvrij werken
 • Dankzij hoogwaardige li-ion accucellen geen geheugeneffect,
 • lage zelfontlading en hoog, constant vermogen
 • Actuele laadstatus via een LED-indicatie met 3 standen
 • Gemakkelijk te verwijderen dankzij de verzonken handgrepen
 • De behuizing is stofdicht, corrosiebestendig en mechanisch beschermd
 • Geschikt voor TWIN-PACK-gebruik in 36V-toepassingen
 • Beschrijving lader:
 • Extreem compact ontwerp
 • Korte laadtijden dankzij snellaadtechnologie
 • Permanente accubewaking voor optimaal opladen
 • Dankzij de Refresh-modus kunnen diep ontladen accu’s opnieuw worden geactiveerd
 • Maximale veiligheid dankzij intelligent oplaadmanagement
 • Actuele informatie dankzij de 6-voudige led-laadstatusindicator
 • Gebruiksvriendelijke wandmontage dankzij geïntegreerde ophangogen
Meer informatie
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512097-productimage-101
Productomschrijving

De Einhell 18V/2.5Ah PXC Starter Kit is de ideale basis om te starten met of het uitbreiden van uw Power X-Change assortiment. De Starterkit met één 18V/2.5 Ah Power X-Change Accu en de snellader maakt deel uit van de multifunctionele en onderling onbeperkt te combineren Power X-Change accusysteem van Einhell. De universeel inzetbare Power X-Change accu's voorzien alle accu machines van de gehele productlijn van kracht en uithoudingsvermogen, zowel in de tuin als in de werkplaats. De laders uit deze productlijn zijn universeel te gebruiken voor alle PXC-accu's. De voordelen voor de klant liggen voor de hand: Met één accu en één lader voor alle machines bespaart u niet alleen aanzienlijk op de aanschafkosten, de universele toepasbaarheid spaart ook het milieu en biedt tegelijkertijd flexibiliteit in huis en tuin. Er is daarnaast geen rommel of chaos meer door de grote verscheidenheid aan accu's en laders voor iedere afzonderlijk machine. De hoogwaardige accu heeft geen last van geheugeneffect en geen last van de gebruikelijke zelfontlading wat zorgt voor een hoog, constant vermogen. De 18V/2.5 Ah Power X-Change is de ideale basisaccu uit de Power X-Change productlijn en is ook geschikt voor TWIN-PACK gebruik in 36V-toepassingen. Het processorgestuurde, actieve ABS-accumanagementsysteem bewaakt continu de parameters van de accu met behulp van de geïntegreerde microprocessor. Dit zorgt voor maximale veiligheid, optimale machineprestaties, een maximale gebruiksduur en een maximale levensduur. De huidige laadstatus kan worden afgelezen via een LED-indicatie met 3 standen. Dankzij de constructie is de behuizing bestand tegen stof, corrosie en mechanische invloeden. De accu kan eenvoudig uit alle machines worden verwijderd met behulp van de verzonken handgrepen. De snellader is compact ontworpen en neemt hierdoor weinig plaats in, dankzij de geïntegreerde ophangogen kan de lader eenvoudig aan de muur worden gemonteerd. Dankzij de snellaadtechnologie zijn de oplaadtijden kort, bovendien wordt de accu voor een optimaal oplaadproces en een maximale veiligheid continu bewaakt door het intelligente oplaadmanagement. Dankzij de Refresh-modus kunnen diep ontladen accu’s opnieuw worden geactiveerd. Alle actuele informatie wordt verstrekt door de 6-voudige LED-laadstatusindicator.

Technische specificaties

Voeding lader200-250 V | 50-60 Hz
Uitgangsvermogen lader20 V
Laadtijd50min
Spanning18 V
Accu Capaciteit2.5 Ah
Max. Vermogen720 W
Aantal Accu's1 Pieces

GEMAAKT VOOR VEELEISENDE WERKZAAMHEDEN.

Van het processorgestuurde actieve accumanagementsysteem tot de hoogwaardige accucellen en de koelingsefficiënte constructie: alle componenten van de accu zijn zo ontwikkeld dat deze tijdens alle projecten en werkzaamheden maximale draadloze vrijheid mogelijk maken: GEOPTIMALISEERD MACHINEVERMOGEN MAXIMALE GEBRUIKSDUUR VERLENGDE ACCULEVENSDUUR MEER VEILIGHEID

De-Einhell-compatibiliteitsgarantie

De Einhell compatibiliteitsgarantie

Bekwaamheid die past: Iedere Power X-Change accu is compatibel met alle Tools en Tuin machines van het Einhell Power X-Change accusysteem.. Van de A van accu grasmaaiers tot de Z van accu zaagmachines. Dat geldt natuurlijk ook voor alle toekomstige machines. Beloofd.

Gewoon-slim-De-Twin-Pack-technologie

Gewoon slim: De Twin-Pack technologie

18 volt of 36 volt? Waarom kiezen? Dankzij de Twin-Pack-technologie volstaat één type accu voor beide spanningscategorieën: Voor toepassingen die meer vermogen vergen, zoals sommige grasmaaiers, heggenscharen of boorhamers, worden gewoon twee 18V-accu's gecombineerd in één 36V machine.

full_width_image
full_width_image
Batterijen-van-hoge-kwaliteit-met-oplaadindicator

Batterijen van hoge kwaliteit met oplaadindicator

Power X-Change batterijen combineren eersteklas technologie met een praktisch design. De robuuste, met rubber beklede behuizing beschermt tegen schokken, stof en corrosie. Bovendien is in de behuizing een LED-indicator voor het laadniveau geïntegreerd, die informatie geeft over de huidige status van

Korte-oplaadtijd-met-efficinte-lader

Korte oplaadtijd met efficiënte lader

Optimale prestaties van de batterij, maximale levensduur en korte oplaadtijden? Geen probleem met de oplader van Einhell. Met de lader is de2.5 Ah batterij al na 50 minuten klaar voor gebruik. Als de batterij langer in de lader wordt gelaten, wordt hij voorzichtig opgeladen tot 100%.

De Einhell klantenservice is rechtstreeks bereikbaar. Wij behandelen uw verzoek voor productinformatie, reserveonderdelen en reparaties.Wij ondersteunen u bij alle vragen rondom uw product - voor, tijdens en na aankoop.