Het Einhell assortiment

Van accu Boor-/Schroefmachines tot Grasmaaiers en Slagmoersleutels

De juiste machine voor alle werkzaamheden: In het Einhell assortiment vindt u een uitgebreide selectie van verschillende machines voor gebruik rondom huis. Op deze manier kunnen Doe-het-Zelvers hun werkplaats uitrusten met alles wat hun hartje begeert - daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment tuinmachines en praktische accessoires binnen handbereik. Machines die werken op netstroom, benzine of ons Power X-Change accusysteem... De keuze is aan u. Met ons Power X-Change accusysteem kunt u maximaal flexibel en draadloos werken in huis, de werkplaats en in de tuin, want u kunt alles accu's en laders combineren met alles machines uit deze productlijn. Meer dan 300 machines maken inmiddels al deel uit van het Power X-Change assortiment, dat voortdurend in ontwikkeling is en waaraan voortdurend nieuwe machines worden toegevoegd.

Krachtig werken met Einhell machines

Uw werkplaats aan huis volledig uitgerust met de juiste machines: U vindt het hier

Boorhamers, Afkort-/Verstekzagen, Zaagtafels, Compressoren of Nat-/Droogzuigers. Afhankelijk van de projecten waar u aan werkt, heeft u de juiste machines nodig voor in de werkplaats. Of u nu liever werkt met machines met stroomkabel of draadloos met ons Power X-Change accusysteem: Wij hebben de juiste machines voor alle werkzaamheden. Einhell producten zijn niet alleen perfect voor hobby Doe-het-Zelvers vanwege de fantastische prijs-kwaliteitverhouding, maar maken ook indruk door hun functionaliteit en prestaties.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over ons assortiment. Het assortiment is verdeeld in verschillende categorieën zodat u eenvoudig uw weg kunt vinden en niet alleen gedetailleerde informatie krijgt over de verschillende Einhell machines, maar ook waardevolle, professionele tips over het gebruik van de machines. Ook vindt u hier onze verschillende productgroepen die zijn onderverdeeld in één van de drie categorieën, namelijk Tools, Tuinmachines en Accessoires. Bij Tools maken we onderscheid tussen Power Tools, Stationaire machines, Reiniging en Automotive.

Onze Tools highlights

Gezonde, groene tuinen dankzij Einhell tuinmachines

Krachtige tuinmachines voor het onderhoud van gazons, hagen en nog veel meer!

Of het nu lente, zomer of herfst is - er is altijd werk voor hobbytuinierders, ongeacht de tijd van het jaar. Hoe groot, klein, bochtig, vlak, heuvelachtig, beplant of sierlijk uw tuin ook is, bij Einhell vindt u zeker de geschikte tuinmachine om u te helpen bij de werkzaamheden in uw tuin. Van pompen tot heggenscharen tot grasmaaiers, u vindt hier wat u zoekt. Ons Power X-Change accusysteem heeft zeker in de tuin echt veel voordelen, want vooral in de tuin zijn stopcontacten schaars. Wanneer u draadloos en zonder schadelijke uitlaatgassen wilt werken, kijk dan zeker even bij onze accu tuinmachines. Ons uitgebreide assortiment tuinmachines bestaat uit Grasmaaiers, Verticuteermachines, Trimmers, Bosmaaiers, Heggenscharen, Pompen, Bladblazers/-Zuigers, Gras-/Heggenscharen, Kettingzagen, Telescoop zagen, Freesmachines, Hakselaars, Drukspuiten en nog veel meer.

Onze Tuinmachines highlights

De juiste accessoires voor al uw werkzaamheden

Oog voor detail: Hoogwaardige accessoires voor al uw Einhell machines

De beste machine is slechts zoveel waard als de accessoires die in combinatie met de machine worden gebruikt. Neem bijvoorbeeld een compressor, met de juiste accessoires wordt dit een echte allrounder in de werkplaats en tuin. Binnen ons assortiment accessoires vindt u accessoires voor uw werkplaats, verschillende Power X-Change accu's en laders, accessoires voor uw zaagmachine, persluchtgereedschap voor uw compressor of verschillende tassen. Daarnaast kunt u onder andere ook accessoires terugvinden zoals slangen, borstels, filters, slijpstenen en een breed scale aan accessoires voor tuinmachines zoals bijvoorbeeld voor pompen en sommige reinigingsmachines.