Einhell Compliance - ons verantwoordelijkheidsgevoel

De bedrijfscultuur van Einhell SAS (Hoofdkantoor) wordt gekenmerkt door duidelijke verantwoordelijkheid, wederzijds respect en vertrouwen. Rechtmatig gedrag en ethiek zijn een integraal onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten en een belangrijke voorwaarde voor het duurzaam veiligstellen van ons zakelijk succes. Ons belangrijkste doel is het vermijden van risico's die het vertrouwen van klanten, aandeelhouders, zakenpartners en het publiek in Einhell SAS (Hoofdkantoor) kunnen schaden.

Klokkenluidersprocedure

Alle werknemers kunnen met hun vragen terecht bij hun managers en bij de verantwoordelijke gespecialiseerde afdelingen van Einhell SAS (Hoofdkantoor), in het bijzonder bij de juridische afdeling en de afdeling Corporate Audit.

Daarnaast is de Einhell Compliance contactpersoon beschikbaar voor alle werknemers, klanten, leveranciers en andere externe personen als aanspreekpunt voor alle compliance-gerelateerde vragen. Hetzelfde geldt als er zwakke punten of andere omstandigheden worden opgemerkt die zouden kunnen leiden tot wettelijke overtredingen. Einhell SAS (Hoofdkantoor) verzekert dat alle vragen en meldingen vertrouwelijk worden behandeld en dat we geen pogingen zullen ondernemen om de identiteit van de melder te achterhalen. Misbruik- of valse meldingen zijn hiervan uitgezonderd.

Het Einhell Compliance Contact is beschikbaar in Nederlands en Engels:

E-Mail: [email protected]