Bedrijfsgegevens

Verantwoordelijk voor bewerking en inhoud:

Einhell SAS (Hoofdkantoor)
22 Avenue des Nations
93420 Villepinte
France

Einhell SAS (Kantoor NL)
Schapenweide 1A3
4824AN Breda
Netherlands

Telefoon: NL +31 88 5986470 / BE +32 78 159394
E-mail: [email protected]

BTW-nr: FR93508369170

Concept, ontwerp en ontwikkeling

Communiacs - Webagency in Passau
Communiacs. Agentschap voor internet, e-commerce en online marketing

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Tekst, afbeeldingen, grafische afbeeldingen, geluiden en de indeling/gebruik daarvan op de websites van Einhell zijn beschermd door copyright en andere commerciële beschermingsrechten. De inhoud van deze websites mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of voor derden toegankelijk worden gemaakt. Sommige websites van Einhell bevatten ook afbeeldingen die onderworpen zijn aan auteursrechten van derden.

Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken op de websites van Einhell beschermd door het merkenrecht. Dit geldt in het bijzonder voor Einhell handelsmerken, typetekens, bedrijfslogo's en emblemen. De merken en ontwerpelementen die op onze sites worden gebruikt, zijn intellectueel eigendom van Einhell of derden. Deze website verleent geen licentie voor het gebruik van intellectueel eigendom van Einhell of derden.

Niet- aansprakelijkheidsclausule

Einhell besteedt de grootste zorg aan het samenstellen van de inhoud van deze internetpagina's en zorgt ervoor dat deze regelmatig worden bijgewerkt. Ze zijn echter alleen bedoeld om niet-bindende algemene informatie te verstrekken en kunnen geen gedetailleerd individueel advies vervangen om de potentiële koper te helpen zijn beslissing te nemen. De technische kenmerken en apparatuur kunnen variëren, afhankelijk van het land waar de producten worden verkocht. Ze kunnen op elk moment worden gewijzigd. U krijgt bindende, up-to-date specificaties over de kenmerken, uitrusting of kenmerken van onze producten uitsluitend bij uw erkende dealer.

Einhell geeft geen garanties dat de informatie op deze pagina's up-to-date, nauwkeurig en volledig is, of dat ze op elk moment toegankelijk zijn zonder verstoring.

Wanneer wij verwijzen naar webpagina's van derden (links), neemt Einhell geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte pagina's. Bij het activeren van de link verlaat u de informatiedienst van Einhell. Uiteenlopende voorschriften kunnen daarom van toepassing zijn op de diensten van derden, in het bijzonder met betrekking tot gegevensbescherming.

Einhell stelt zich verder ook vrij van alle aansprakelijkheid voor aanverwante diensten - met name voor het downloaden van bestanden die door Einhell op de webpagina's van Einhell worden verstrekt - in geval van lichte verwaarlozing van plichten, tenzij fundamentele contractuele verplichtingen zoals het leven, gezondheid of lichaam betreft, of claims op basis van de wet op de productaansprakelijkheid worden beïnvloed. Hetzelfde geldt voor plichtsverzuim van onze agenten.