Ingenieuze techniek voor geavanceerde technologie

Uiterste precisie en geavanceerde productieprocessen

Wij zijn de accu specialisten!

Onze Power X-Change accu's voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen

Een gereedschapsaccu bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Alleen als alle componenten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, worden ze samengevoegd tot een Power X-Change accu. Zo zorgen we niet alleen voor voldoende vermogen, maar ook voor de nodige veiligheid - tijdens het opladen, het transport en het intensieve gebruik.

Modernste techniek

Bewezen kwaliteit

Optimale gebruiksduur

Accucellen, Accu, Actief Accu Management Systeem Wat kenmerkt de afzonderlijke componenten van ons Power X-Change accusysteem?

Accucellen

Hoogste kwaliteit - bewezen veiligheid

Voor onze Power X-Change accu's worden alleen hoogwaardige Li-ion accucellen van gerenommeerde internationale fabrikanten en vaste partners gebruikt. Regelmatige controles en geautomatiseerde productieprocessen garanderen een constante hoge kwaliteit onder de hoogste veiligheidsnormen. Tijdens het selectieproces van de accucellen voor onze accu's vertrouwen we niet alleen op een goede reputatie: iedere Power X-Change accucel ondergaat een geautomatiseerde en onafhankelijke testprocedure om 100% veiligheid te garanderen. Daarnaast worden speciale kwaliteitscontroles en beoordelingen van onze accu's uitgevoerd in samenwerking met regionale universiteiten en materiaalwetenschappers. Kleiner, lichter, krachtiger: We breiden onze accu-expertise voortdurend uit door onze accu's verder te ontwikkelen.

Accu

Zorgvuldig geselecteerde accucellen - geavanceerde componenten

Omdat de exacte specificaties van individuele accucellen kunnen variëren als gevolg van het fabricageproces, hanteren we strenge selectiecriteria om maximale consistentie en veiligheid te garanderen. Iedere Power X-Change accu bestaat uit accucellen die vooraf zijn gemeten en optimaal op elkaar zijn afgestemd. Maar ook alle andere onderdelen van onze accu's moeten aan de hoogste normen voldoen. Van de manier waarop de afzonderlijke componenten zijn gerangschikt om de koelingsefficiëntie te verbeteren tot de schokbestendige en vuilafstotende kunststof behuizing: regelmatige controles, praktijktests en voortdurende ontwikkeling maken onze accu's tot een van de beste en veiligste gereedschapsaccu's op de markt.

Actief Accu Management Systeem

Intelligente electronica - Efficiënte accubescherming

Naast strenge controles en richtlijnen tijdens de productie zorgt ons Actief Accu Management Systeem voor maximale veiligheid en is het geoptimaliseerd voor maximale prestaties - voor intensief gebruik tijdens de hele levensduur van de accu. Ons Actief Accu Management Systeem bewaakt alle veiligheidsgerelateerde componenten in iedere Power X-Change accu en controleert iedere afzonderlijke accucel. Zo voorkomen we op efficiënte wijze typische vormen van accuschade. Diepontlading, overspanning, oververhitting, zelfontlading of geheugeneffect: Het Actief Accu Management Systeem herkent schadelijke omstandigeheden in een vroeg stadium en gaat ze effectief tegen. Bij kritieke omstandigheden van de accu, zoals schadelijke oververhitting, schakelt het Actief Accu Management Systeem de voeding uit en beschermt zo de accu.

Transparantie gegarandeerd

Optimale prestaties voor je accu machines

Naast de hoge kwaliteitseisen zijn ook de prestaties van de Power X-Change accu's geoptimaliseerd voor alle Einhell accu machines. Afhankelijk van het model kunnen onze lithium-ion accu's een maximaal continu vermogen leveren tot wel 1.350 watt per accu. De 36 V Twin-Pack technologie verdubbelt het maximale vermogen dat wordt overgebracht naar de accu machine. De machines die zijn ontworpen om te werken met Power X-Change accu's zijn afgestemd op de eigenschappen van de accu, zodat ze optimaal werken. Voor machines die veel vermogen nodig hebben, voegen we altijd een aanbeveling toe over welke accu de machine de best mogelijke prestaties geeft. Dankzij de optimale wisselwerking tussen accu en machine zijn we overtuigd van de duurzaamheid van onze Power X-Change accu's en daarom breiden we onze garantie uit naar 3 jaar.

Veilige laadtechnologie

Perfecte match: Power X-Change accu's en laders

Past als een handschoen: de Einhell Power X-Lader. Onze laders, die speciaal zijn ontworpen voor Power X-Change accu's, zijn niet alleen krachtig, maar ook bijzonder veilig. Verschillende interne controlemodules zorgen ervoor dat de accucellen in de accu's gelijkmatig en zonder fouten worden geladen. Het intelligente laadbeheer verlengt niet alleen de levensduur van de accu's, maar vormt ook een extra veiligheidsfactor. De lader voorkomt kortsluiting tussen de accucellen als de temperatuur te laag is en schakelt automatisch uit als er fouten zijn of als de accu volledig is opgeladen.