Einhell. De accu experts.

Eén accu voor meer dan 300 machines voor werkplaats en tuin

Zeg vaarwel tegen verwarde stroomkabels! Dankzij de combinatie van de modernste technologieën en een ambitieuze visie, zijn we er in geslaagd een accusysteem te ontwikkelen waarmee je in alle situaties kunt genieten van draadloze vrijheid. Of het nu gaat om tools, tuinmachines of een elektrische step: alle producten van de Power X-Change productlijn kunnen universeel met elkaar worden gecombineerd. Eén type accu is genoeg om alle producten uit deze productlijn van stroom te voorzien. Ontdek hier wat ons accusysteem en onze accu's nog meer bijzonder maakt en waarom wij de accu experts zijn.

Ontdek wat je allemaal kunt doen met Power X-Change

De juiste accu machine voor iedere toepassing

Van grasmaaiers tot boorhamers en zelfs accu afkort-/verstekzagen: Het Power X-Change accusysteem biedt een breed assortiment aan machines voor hobbytuiniers, doe-het-zelvers en professionals. Het assortiment bestaat al uit meer dan 300 machines en dit aantal groeit nog steeds. Zo ben je voor ieder doe-het-zelf- of tuinproject verlost van stroomkabels: 1 accu. 1000 mogelijkheden.

Ontdek het Einhell Accusysteem Dat is Power X-Change

Draadloze vrijheid

Voor Tools & Tuinmachines

Stel je voor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over te korte verlengsnoeren of te weinig stopcontacten: klik gewoon een accu in de machine en je kunt aan de slag, of het nu gaat om een grasmaaier, tuinpomp, boorhamer of nat-/droogzuiger. Slechts één accu is genoeg voor een groot aantal accu machines in werkplaats en tuin. Zo voelt draadloze vrijheid. Dit is onze missie: Power X-Change!

De modernste technologie.

Bewezen kwaliteit.

Het hart van het accuplatform wordt gevormd door onze Power X-Change accu's. Daarom gebruiken we alleen de beste componenten in onze accu's, zoals krachtige Li-Ion accucellen van de laatste generatie, samen met onze slimme, microprocessorgestuurde accu-elektronica, het Actief Accu Management Systeem. Dit maakt onze accu één van de veiligste in de branche en zorgt ook voor efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Een lange levensduur is ook belangrijk voor ons als het gaat om alle andere componenten, bijvoorbeeld in de vorm van koolborstelloze motoren. Lees hier meer over de technologie in onze accu's.

Uithoudingsvermogen

Als het er op aankomt

Het maakt niet uit hoe groot je projecten worden: Met een reeks verschillende accu's met verschillende capaciteiten (Ah) kan de accu gebruiksduur worden aangepast aan ieder project. Of je nu alleen een plank ophangt of een hele boomhut wilt bouwen. Of je tuin nu zo groot is als een handdoek of een voetbalveld. Door te wisselen tussen twee accu's kun je vrijwel non-stop doorwerken. Dus hoe groot de uitdaging ook is: met Power X-Change kun je het aan.

Ons Accusysteem

36 V

Twin-Pack Technologie

We hebben de Twin-Pack technologie ontwikkeld voor bijzonder krachtige machines, zoals geselecteerde grasmaaiers, kettingzagen en nat-/droogzuigers. Hiermee kun je twee Power X-Change accu's tegelijk gebruiken - voor echt 36 V accu power!
Meer informatie
Extra accu power

Power X-Change Plus

Onze Power X-Change Plus technologie levert meer vermogen met hetzelfde aantal accucellen.
Meer informatie
2-in-1 Accu

Multi-Ah Technologie

Deze accu innovatie van Einhell geeft de gebruiker twee opties: Een 300% langere levensduur of 50% langere gebruiksduur.
Find out more
Maximale bescherming

SEALED-Technologie

Waterdicht en volledig stofbestendig? Ja, dat is mogelijk! Onze Power X-Change accu's met SEALED-technologie zijn waterdicht en stofbestendig volgens beschermingsklasse IP57.
Meer informatie

Krachtieg accu's: krachtige machines

Onze Power X-Change accu's zijn vooral indrukwekkend als accusysteem voor mensen die graag dingen mogelijk maken. Met een vermogen tot 1350 watt zijn de accu Tools en Tuinmachines net zo indrukwekkend als hun gesnoerde tegenhangers. In plaats van te moeten overschakelen op aparte 36 volt accu's voor krachtigere machines, combineert Power X-Change eenvoudig de kracht van twee accu's dankzij de Twin-Pack technologie. Dit levert een totaal van 2700 watt! Dit zorgt ook voor een beter overzicht in de gereedschapskast, bespaart je geld en, nog belangrijker, de 18-volt accu's kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt.

36 V: Twin-Pack Technologie

Dankzij verschillende voltages en capaciteiten kun je de eigenschappen van de accu aanpassen aan jemachines en toepassingen. We hebben de Twin-Pack technologie ontwikkeld voor machines met bijzonder hoge prestaties, zoals geselecteerde grasmaaiers, kettingzagen en nat-/droogzuigers. Hiermee kun je twee Power X-Change accu's tegelijk gebruiken - voor echt 36 V accu power met een vermogen van 2700 watt.

Werk nog langer: om de gebruiksduur voor 36 V-machines te verlengen en ze meer vermogen te geven, voegt onze Double Twin-Pack technologie nog twee extra accu's toe. Hierdoor worden in totaal vier accu's gebruikt. Als de eerste twee accu's leeg zijn, schakelt het systeem automatisch over op de twee extra accu's. De GE-CM 36/47 HW Li accu grasmaaier kan bijvoorbeeld een gazon van 500 m² + 500 m² = 1000 m² maaien op één accu laadcyclus.

Extra Accu Power: Power X-Change Plus

Accu's verschillen niet alleen in levensduur en gewicht. Het vermogen dat ze kunnen leveren is ook belangrijk. Als je bijvoorbeeld een haakse slijper wilt gebruiken om materialen door te slijpen, is de gebruiksduur (d.w.z. de Ah specificatie) meestal niet de doorslaggevende factor - voldoende vermogen wel. Dit is vergelijkbaar met een auto. Je hebt meer vermogen nodig, d.w.z. meer pk/kW, voor bergen of bij het inhalen. Dankzij de Power X-Change Plus technologie is er meer vermogen beschikbaar met hetzelfde aantal accucellen. Dankzij een ingenieus accuontwerp waarbij koeling en prestaties voorop staan en de zorgvuldige selectie van bijzonder efficiënte accucellen, levert Power X-Change Plus niet alleen meer vermogen maar ook een langere levensduur.

2-in-1 Accu: Multi-Ah Technologie

Multi-Ah: Deze accu-innovatie van Einhell geeft de gebruiker twee opties: Een 300% langere levensduur of 60% meer gebruiksduur. Ons Power X-Change assortiment bevat twee Multi-Ah accu's. Naast een 4.0 tot 6.0 Ah accu kun je ook kiezen voor een 5.0 tot 8.0 Ah versie. Zo kun je met één druk op de knop overschakelen van een 5.0 Ah accu naar een 8.0 Ah accu. Bij gebruik als 5.0 Ah accu zijn de accucellen extra beschermd. Dit geeft een totale levensduur die tot 3x langer is dan die van gewone Li-ion accu's. De 8.0 Ah accu heeft een normale levensduur, maar is vooral geschikt voor maximale gebruiksduur in machines die veel capaciteit nodig hebben, zoals een accu grasmaaier of accu nat-/droogzuiger, omdat deze 60% langere gebruiksduur biedt (vergeleken met een 5.0 Ah accu).

Maximale bescherming: SEALED Technologie

Waterdicht en volledig stofbestendig? Ja, dat is mogelijk! Onze Power X-Change accu's met SEALED technologie zijn waterdicht en stofbestendig volgens beschermingsklasse IP57. Of het nu water is, of stof van hout of metaal - de SEALED Accu's met de blauwe streep zijn bestand tegen alles wat je er tegenaan gooit en raken zelfs na 30 minuten in 1 meter water niet beschadigd. Dankzij de kortsluitbeveiliging op een extra contact op de accuhouder detecteert het sensorsysteem contact met water en schakelt het de elektronica automatisch uit. Dit voorkomt schade aan de accu. Zodra de accu droog is, kan deze weer normaal worden gebruikt. De rest van de technologie in de SEALED accu is identiek aan die van een Power X-Change Plus accu: bijzonder efficiënte accucellen die zorgen voor meer vermogen, langere gebruiksduur en een langere levensduur.

Combineerbaarheid: Power X-Change partners

Power X-Change werkt ook buiten de gereedschap- en tuinmachinebranche. Onze krachtige oplaadbare accu's leveren ook de energie voor uw vrijetijdsactiviteiten en worden bijvoorbeeld gebruikt voor kamperen of fietsen. We hebben al een aantal producten van onze samenwerkingspartners kunnen integreren in ons Power X-Change accusysteem: bijvoorbeeld een electrische step van GOVECS, elektrische kindervoertuigen van Jamara en een logistiek transportsysteem van Blickle. Een overzicht en meer informatie over onze Power X-Change partnerships vindt je hier.

Technische gegevens: Ontdek zelf wat de Power X-Change Accu zo speciaal maakt.

Gebruik je Power X-Change al?

1
Type accu
300+
Machines
0
Verwarde stroomkabels

Accuplatform: een eenvoudige en slimme manier om geld te besparen

Eén accu voor meerdere machines: Power X-Change maakt het mogelijk. Met slechts één accu kun je een breed scala aan 18 V accu machines van stroom voorzien, zonder dat je voor iedere nieuwe accu machine een nieuwe accu hoeft te kopen. Daarom bieden we onze machines zowel in sets als "solo" versies aan, d.w.z. zonder accu of oplader. Zo kun je op een slimme manier geld besparen, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit of functionaliteit.

Het milieu beschermen zonder opofferingen

Met Power X-Change kun je één type accu gebruiken voor al uw Tools en Tuinmachines, in plaats van voor iedere machine een aparte accu en lader te kopen. Deze universele compatibiliteit betekent dat er minder accu's en laders nodig zijn. Je hebt niet alleen minder accu's in huis, maar je bespaart ook grondstoffen en ontziet zo het milieu - zonder iets te hoeven missen. 

Wil je nog meer accu power?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief of ontdek nu de accu machines voor werkplaats en tuin.