Het meest complete accusysteem.

Eén accu voor meer dan 300 Tools en Tuinmachines.

Vaarwel verwarde stroomkabels! Met hulp van de modernste techniek en ambitieuze visies is het ons gelukt een accusysteem te ontwikkelen waarmee je in alle situaties kan genieten van draadloze vrijheid. Of het nu tools, tuinmachinesof een E-kickscooter betreft: Dankzijde flexibiliteit van het wisselen tussen de accu's en machines  is het mogelijk om met slechts één type accu alle machines van de Power X-Change productlijn draadloos van energie te voorzien.

Power X-Change: Het meest complete accusysteem.

Only from Einhell.

Draadloze vrijheid.

Voor Tools en Tuinmachines.

Wanneeru zich geen zorgen meer hoeft te maken over te korte verlengsnoeren ofonvoldoende stopcontacten. Wanneer de machine naar het project komt, in plaats van andersom. U klikt de accu er eenvoudig in en u kunt aan de slag, of het nu gaat om een grasmaaier, tuinpomp, klopboormachine of nat-/doorgzuiger. Dat is het gevoel van draadloze vrijheid. Dat is Einhell Power X-Change. Dat is onze missie!

Modernste techniek.

Bewezen kwaliteit.

De Power X-Change accu's zijn het hart van het accuplatform. Daarom worden alleen de beste componenten zoals de nieuwste generatie krachtige Li-Ion accucellen en onze intelligente, processorgestuurde accu-electronica (het actief accu management systeem) in de accu's gebruikt. Dat maakt onze PXC-accu tot één van de veiligste in de branche en zorgt daarnaast voor efficiëntie, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Ook bij alle andere componenten letten wij op de lange levensduur, bijvoorbeeld in de vorm van koolborstelloze motoren. 

Optimale gebruiksduur.

Wanneer het er op aankomt.

Ongeacht hoe groot de projecten worden: Dankzij de verschillende beschikbare capaciteiten (Ah) kan de gebruiksduur van de accu aan ieder project worden aangepast. Of je alleen een boekenplank ophangt of een complete boomhut wilt bouwen. Of je tuin de grootte van een handdoek of van een voetbalveld heeft. Met twee uitwisselbare accu's kan je dan vrijwel continue doorwerken. Ongeacht  hoe groot de uitdaging dus is, met Power X-Change kun je het aan.

Krachtige machines. Krachtig accu's.

Als accusysteem voor echte makers zijn onze Power X-Change accu's bijzonder krachtig. Met maar liefst max. 1350 Watt doen de accumachines niet onder voor de gesnoerde machines. In plaats van over te stappen op 36 V accu's voor de meer stroomintensieve machines, combineert de Power X-Change productlijn eenvoudig de kracht van twee accu's dankzij de Twin-Pack technologie.  Daarmee creëren we in totaal 2700 watt! Bovendien zorgt dit voor overzicht in de opslagruimte, bespaart het geld en daarnaast kunnen de 18 volt accu's daarna weer afzonderlijk worden gebruikt. 

18 V + 18 V = 36 V! De Twin-Pack© technologie

Met verschillende spanningen en capaciteiten kunt u naar wens de accu prestaties aanpassen aan uw toepassingen en machines.  Voor speciale krachtigemachines, zoals  grasmaaiers, kettingzagen of nat-/droogzuiger, hebben wij de Twin-Pack technologie ontwikkeld.  Hiermee kunt u twee Power X-Change accu's tegelijkertijd gebruiken - voor 36 V accu vermogen!

Nog langer werken: Om  naast het vermogen ook de gebruiksduur  voor 36 V machines te verlengen zonder lastig bijladen, hebben wij  de Double Twin-Pack technologie ontwikkeld en nog eens twee accu'stoegevoegd. Zodoende zijn er vier accu's beschikbaar voor gebruik. Loopt het vermogen van de eerste twee accu's ten einde, dan schakelt het systeem automatisch over naar de andere twee accu's. Zo kan bijvoorbeeld de accugrasmaaier GE-CM 36/47 HW Li met één acculading in totaal 500 m² + 500 m² = 1000 m² maaien.

Power X-Change Plus voor extra accu vermogen

Accu's onderscheiden zich niet alleen in gebruiksduur en gewicht. Ook het vermogen dat wordt geleverd is bepalend. Wil je bijvoorbeeld met de haakslijper iets doorslijpen, dan is de gebruiksduur (zie Ah specificatie) meestal niet bepalend. Voldoende vermogen echter wel. Het is vergelijkbaar met een auto. Op een berg of bij het inhalen is meer vermogen nodig, dus meer PK/kW. Met de Power X-Change Plus technologie is er meer vermogen beschikbaar met hetzelfde aantal accucellen. Door een uitgedacht, cool- en prestatiegericht accu ontwerp en de gerichte selectie van bijzonder efficiënte accucellen, staat Power X-Change Plus naast meer vermogen  ook  een langere gebruiksduur en levensduur.

De 2-in-1 accu! De Multi-Ah technologie

De nieuwste accu-innovatie van  Einhell geeft de gebruiker twee mogelijkheden: of 300% langere levensduur of 50% langere gebruiksduur. . De nieuwe Power X-Change accu kan dankzij Multi-Ah technologie dan wel als 4.0Ah accu of als 6.0Ah accu worden gebruikt .. Hierbij is de wissel van de 4.0Ah accu naar de 6.0Ah accu heel eenvoudig dankzij één druk op de knop. Bij het gebruik als 4.0Ah accu worden de cellen vooral gespaard. Zo heeft de accu een tot 3x langere totale levensduur in vergelijking met normale Li-ion accu's. De 6.0Ah accu heeft een normale levensduur en is  vooral geschikt voor maximale gebruiksduur bij capaciteitsintensieve toepassingen zoals accu grasmaaiers of accu nat-/droogzuigers omdat hij een 50% langere gebruiksduur heeft ten opzichte van een 4.0Ah accu.

Technische gegevens: Ontdek hier wat de Power X-Change accu's zo bijzonder maakt.

Werk je al met Power X-Change?

1
Type accu
300+
Machines
0
Verwarde stroomkabels

Accu platform: Gewoon slim geld besparen

Zodra een accu (of voor 36 V machines twee accu's) en een lader zijn aangeschaft, kunnen alle overige machines gewoon als "Solo" (zonder accu en lader) worden aangeschaft.. Dit is een slimme manier om geld te besparen zonder concessies te moeten doen aan machines en kwaliteit.

Het milieu beschermen

Power X-Change maakt het mogelijk één type accu voor alle Tools en Tuinmachines te gebruiken in plaats van aparte accu's en opladers van iedere afzonderlijke machine. Dankzij het accu platform gebruik je minder accu's en laders, heb je minder chaos in je opslagruimte en je bespaart het milieu. 

Wil je nog meer accu vermogen?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief of ontdek nu je accu machines voor tuin en werkplaats.