einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-productimage-101
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-productimage-102
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-example_usage-101
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-example_usage-102
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-detail_image-101
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-detail_image-102
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-detail_image-103
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-productimage-101
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-productimage-102
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-example_usage-101
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-example_usage-102
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-detail_image-101
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-detail_image-102
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-detail_image-103
Accu Auto Polijstmachine

CE-CB 18/254 Li-Solo

Artikelnummer: 2093301 EAN-Code: 4006825626599
  • Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
  • Handige en robuuste polijstmachine
  • Aan/uit schakelaar
  • Overbelastingsschakelaar
  • Softgrip voor comfortabel werken en een goede grip
  • Inclusief 1x textiele polijstdoek
  • Inclusief 1x synthetische polijstdoek
  • Geleverd exclusief Power-X-Change accu en lader
Meer informatie
einhell-car-expert-cordless-car-polisher-2093301-productimage-101
Productomschrijving

De Einhell CE-CB 18/254 Li Solo is een praktische Accu Polijstmachine. Dankzij de werking op accu heb je met deze machine een ongekende bewegingsvrijheid. Voor een lange levensduur is de machine voorzien van een ergonomisch en robuust ontwerp. De softgrip draagt bij aan een comfortabele bediening met minimale belasting en een perfecte stevige houvast. De machine levert een onbelast toerental van 2500 t/min. De polijstschijf heeft een diameter van 254 mm en dat zorgt ervoor dat je probleemloos bijvoorbeeld je auto kan polijsten. Voor de veiligheid is er een eenvoudig bereikbare aan/uit schakelaar met overbelastingsbeveiliging. De machine word geleverd inclusief 1x textiel polijstdoek en 1x een synthetische polijstdoek. Het polijstmiddel breng je met behulp van de textiele polijstdoek aan op bijvoorbeeld je auto en vervolgens gebruik je de synthetische polijstdoek voor het produceren van een langdurige glanslaag. Deze polijstmachine werkt op een krachtige 18 V oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu is in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu zit niet bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze machine. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook Einhell een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk. U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (inclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat Einhell zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige Einhell machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze Slagmoersleutel verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 V snellader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen.

Technische specificaties

Toerental2500 min^-1
Diameter254 mm
full_width_image

Einhell CE-CB 18/254 Li Solo

Polijsten van de auto gemakkelijk gemaakt!

De slechts 2 kilogram zware polijstmachine zorgt er dankzij de softgriphandgrepen voor dat u aangenaam en zonder veel kracht uit te oefenen kunt werken. Dankzij 2500 t/min kunnen zowel oppervlakkige krassen, doffe plekken als kalkvlekken moeiteloos worden verwijderd. De polijstschijf heeft een diameter van 25,4 centimeter.

Einhell-CE-CB-18254-Li-Solo
Geniet van draadloze vrijheidOnbeperkte actieradius dankzij Einhell Power X-Change

Nooit meer struikelen over stroomkabels, nooit meer naar stopcontacten zoeken en nooit meer problemen met het verlengsnoer: De krachtige li-ion accu uit het Power X-Change accusysteem van Einhell zorgt voor draadloze vrijheid en maakt ook het gebruik op plaatsen zonder stopcontact mogelijk.

Inclusief polijsthoezen!

Geleverd incl. twee polijsthoezen: één textielhoes en één synthetische hoes. Dankzij de polijsthoes van textiel kan het polijstmiddel eenvoudig op het te polijsten oppervlak worden aangebracht. De synthetische polijsthoes zorgt daarna voor een blijvende glans en een uitstekende finish. De overbelastingsbeveiliging zorgt voor veiligheid tijdens de werkzaamheden doordat de machine wordt uitgeschakeld bij een te hoge belasting en zodoende zal zowel de gebruiker als ook de machine worden ontzien.

Inclusief-polijsthoezen
full_width_image
full_width_image
Gerelateerde downloads
De Einhell klantenservice is rechtstreeks bereikbaar. Wij behandelen uw verzoek voor productinformatie, reserveonderdelen en reparaties.Wij ondersteunen u bij alle vragen rondom uw product - voor, tijdens en na aankoop.

Reviews van klanten

Einhell garandeert niet - met uitzondering van de "Geferifieerde aankopen" reviews - dat de gepubliceerde reviews afkomstig zijn van consumenten die de producten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.