De Einhell premium dealer is er voor u!

Toon meer

Einhell Premium Dealer

Heeft u een nieuwe machine nodig? Overweegt u de investering in een accu concept maar heeft u meer uitleg nodig? Wilt u machines zien, voelen en beleven voordat u ze koopt? Dan is de Einhell Premium dealer er voor u. Hier kunt u terecht bij getrainde medewerkers voor advies, of kunt u op uw gemak een kijkje nemen. En mocht u met een machine onverhoopt ooit tegen een probleem aanlopen? Ook dan kan de Einhell Premium dealer u natuurlijk helpen. De premium dealer heeft vrijwel het volledige Einhell assortiment uit voorraad leverbaar. Komt u specifiek voor een bepaald model, neem dan vooraf contact op om te verifiëren of dat exacte model aanwezig is zodat u niet voor niets komt.

Voordelen

  • Getrainde medewerkers om u van het juiste advies te voorzien
  • Showroom om vrijwel alle machines te kunnen zien
  • Goed bereikbaar, parkeren in directe omgeving mogelijk

 

Onze Einhell premium dealers

Op dit moment zijn er 2 premium dealers binnen Nederland actief.

 

Regio Noord: Weiteveen (vlakbij Emmen)

Houkematools

Zuidersloot 108
7765AL Weiteveen
tel: 0524-541253
mail: [email protected]
www.einhellwinkel.eu

 

Regio Zuid: Valkenswaard (vlakbij Eindhoven)

Outlet DHZ

De Vest 58
5555XP Valkenswaard
tel: 040-2073580
mail: [email protected]
www.outletdhz.nl

 

Regio Zuid: Breda (enkel afgiftepunt voor Einhell machines met defect)

Einhell

Schapenweide 1A3
4824AN Breda
tel: 088-5986470
mail: [email protected]
www.einhell.nl

Uw Einhell premium dealer voordelen

Getrainde medewerkers om u van het juiste advies te voorzien.

Bij alle Einhell premium dealers wordt u door getrainde medewerkers met veel praktische kennis geholpen. Zij kunnen u goed begeleiden in het maken van de juiste keuze, en al uw vragen beantwoorden. 

Showroom om vrijwel alle machines te kunnen zien

(bijna alles uit voorraad leverbaar)

Alle machines staan uitgestald en u kunt deze vastpakken, ervaren en de meeste machines kunt u ook uitproberen (ivm veiligheidsvoorschriften en technische beperkingen is dit helaas niet voor alle machines mogelijk). De Einhell premium dealer krijgt twee keer per week vanuit Einhell alle machines aangeleverd, zodat u alles direct mee kunt nemen. Komt u voor een specifiek model, neem dan op voorhand even contact op om te verifiëren of uw specifieke model op dat moment aanwezig is. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u de machines gelijk meenemen.

Goed bereikbaar, parkeren in directe omgeving mogelijk.

Onze premium dealers zijn altijd goed bereikbaar met de auto. U kunt in de directe nabijheid op eigen terrein parkeren. Indien gewenst kunnen we u uiteraard helpen met het naar de auto brengen van uw aankoop.

Problemen met uw Einhell gereedschap?

Mocht er zich toch een probleem voordoen met een Einhell machine, dan helpen we u natuurlijk graag om dit probleem op te lossen.

Op iedere machine wordt standaard 24 maanden garantie gegeven. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw machine te registreren voor een 12 maanden garantieverlening waardoor u in totaal 36 maanden garantie heeft. Op accu's is een afwijkende garantieperiode van 6 maanden van toepassing. Voor de accu's uit ons Power-X-Change concept heeft u de mogelijkheid om na registratie de garantie kosteloos te verlengen tot 24 maanden. 

Niets is vervelender dan dat middenin een verbouwing uw machine ermee stopt. Bij een Premium dealer zijn er leen-machines beschikbaar die u kunt gebruiken tijdens de reparatieperiode, zodat u gelijk door kunt gaan met uw klus. 

Wat je zou moeten weten

Belangrijke feiten over Einhell Premium Dealers

De Premium dealer is enkel een afgiftepunt. Uiteindelijke garantiebeoordeling en reparatie vindt plaats door Einhell op een externe locatie. De garantievoorwaarden van Einhell zijn voor deze dienst van toepassing.

Enkel nieuwe machines welke bij Nederlandse dealers nieuw zijn aangeschaft kunt u ter reparatie aanbieden bij een premium dealer. Heeft u een machine welke buiten Nederland is aangekocht, neem dan contact op met de Einhell klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Er zijn voldoende leenmachines beschikbaar. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat een bepaald type machine tijdelijk niet beschikbaar is. U kunt natuurlijk altijd vooraf even contact opnemen met de Premium dealer bij u in de buurt om de actuele beschikbaarheid na te vragen.