Toon meer

Einhell wereldwijd

Internationaal succes met regionale roots

Sinds de oprichting in 1964 is Einhell zich blijven ontwikkelen, zich altijd bewust van waar het is begonnen. Van Hans Einhell GmbH, gevestigd in Landau an der Isar, groeide het bedrijf uit tot een internationaal bedrijf. Het hoofdkantoor, dat nu Einhell wordt genoemd, is nog steeds gevestigd te Landau an der Isar. Met een productielocatie in Spanje zette het bedrijf in 1968 de eerste stap naar internationalisering.

Nu telt Einhell zo'n 1.500 medewerkers in meer dan 40 landen over de hele wereld. De producten van het bedrijf worden in meer dan 90 landen verkocht, wat in 2019 resulteerde in een omzet van circa € 607 miljoen euro. Nieuwe afzetgebieden op weg naar een wereldwijde onderneming bevinden zich al in het vizier van Einhell en zullen in de komende jaren worden geïmplementeerd.

Uitstekende service en innovatieve producten, zoals het Power-X-Change accusysteem, moeten de klant imponeren en bijdragen aan een duurzame, internationale groei door middel van een langetermijnplanning en degelijke bedrijfsvoering.

Hoofdkantoor in Beieren, internationaal bereikbaar

Bent u op zoek naar producten en diensten of heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar in meer dan 40 landen.

Einhell wereldwijd

90+
Landen
39
Kantoren
1500+
Medewerkers
607 Mio. €
Omzet