A formula e car with the Pxc system
A formula e car with the Pxc system
A formula e car with the Pxc system

Einhell is trotse partner van het

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

We beginnen het jaar 2023 vanaf pole position: Sinds 1 januari 2023 is Einhell een nieuwe partner van het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team en zal hen ondersteunen in de top van de autosport als "Official Tool Expert". Als trotse teampartner ondersteunen we het Mercedes-team met ons accu gereedschap, waarmee we onze accu expertise onder de meest extreme omstandigheden kunnen demonstreren.

4 STEDEN - 3 CONTINENTEN - 1 EINHELL GUERILLA ACTIE

We maakten een wereldwijd statement als seizoensopener 2023.

Het is de grootste guerrillacampagne die Einhell Germany AG ooit heeft gevoerd in de bijna 60-jarige geschiedenis van het bedrijf: Een speciaal ontwikkelde animatie werd tegelijkertijd geprojecteerd op de gevels van gebouwen op 3 verschillende continenten - in Barcelona, Londen, Melbourne en Montreal. De reden? De start van Einhell's eerste seizoen als "Official Tool Expert" van het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Met de guerrilla actie willen wij het gehele Mercedes AMG Petronas F1 Team steunen en wij wensen hen een succesvol seizoen 2023!

"We zijn er trots op het meest succesvolle raceteam van de afgelopen tien jaar in de Formule 1 te ondersteunen met ons accu gereedschap als 'Official Tool Expert' en daarmee onze expertise op het gebied van accu's onder de meest extreme omstandigheden op de proef te stellen."
Andreas Kroiss
CEO van Einhell Germany AG

TWEE PARTNERS. MAXIMALE PRESTATIES.

Wanneer accu expertise next level gaat.

Wanneer het allemaal om technologie gaat. Kracht. Uithoudingsvermogen. En passie. Om maximale PRESTATIES te leveren. Formule 1 en Mercedes-AMG PETRONAS F1 zijn, zoals geen enkele andere sport, een waar symbool voor kwaliteit, topprestaties, uithoudingsvermogen en technologische innovatie. Precies deze eigenschappen kenmerken ook de accu's en gereedschappen van Einhell. Zowel Einhell als Mercedes-AMG PETRONAS F1 gebruiken alleen de beste componenten en het meest intelligente en efficiënte systeem.

Ondersteuning op en buiten het circuit

Ons logo op de F1 auto en de race overalls

Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - een 'perfecte match'.

Een interview met Toto Wolff - Teambaas & CEO van het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Toto, wat verenigt het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team en Einhell?

Toto: Ik denk dat de basis van wat zowel Einhell als het Mercedes-AMG PETRONAS Formule 1-team doen technologie is. Het gaat om pionieren en normbepalend zijn in de sector/industrie. Het tweede is de energie en vastberadenheid van het senior management. 

 

Toto, jij hebt als CEO in jouw Team de ambitie om ieder jaar wereldkampioen te worden. Verlangt u deze ambitie ook van uw partnernetwerk?

Toto: Het is duidelijk dat geen enkel team of bedrijf ieder jaar het kampioenschap kan winnen, maar we kunnen wel zoveel mogelijk leren en streven naar duurzaam succes. Ik zie bij onze partners dat we allemaal dezelfde ambitie hebben om te slagen. Vanaf onze eerste ontmoeting was het duidelijk dat er een overeenkomst is tussen het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team en Einhell. We delen dezelfde waarden, normen en doelen en dat creëert een geweldige basis voor ons Partnership.

"We zijn verheugd over de samenwerking met Einhell. Ze stellen voortdurend nieuwe normen in hun sector/industrie met de constante ontwikkeling van hun technologie. Door de accu-aangedreven tools en apparatuur van Einhell te gebruiken, profiteren we van de nieuwste technologie voor maximale prestaties."
Toto Wolff
Teambaas & CEO van het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team