einhell-accessory-battery-4511553-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511553-productimage-101
Accu

18V 4,0Ah Power-X-Change Plus

Artikelnummer: 4511553 EAN-Code: 4006825660869
 • Universeel inzetbaar voor alle Power X-Change machines:
 • Bespaart geld, beschermt het milieu en biedt flexibiliteit in huis en tuin
 • Nieuwste accucellen geven 100% meer vermogen voor maximale kracht
 • en 13% compacter ontwerp en 12% minder gewicht
 • PLUS-Technologie: meer vermogen voor krachtig werken
 • Het processorgestuurde accu managementsysteem ABS zorgt voor
 • max. veiligheid, optimale machine prestatie, looptijd + levensduur
 • Draadloze vrijheid: geen wirwar van stroomkabels en bewegingsvrij werken
 • Dankzij hoogwaardige Li-ion-cellen geen geheugeneffect,
 • lage zelfontlading en hoog, constant vermogen
 • Actuele laadstatus via een LED-display met 3 niveaus
 • Hoge stootbescherming en goede grip dankzij de rubberen behuizing
 • Gemakkelijk te verwijderen met de verzonken handgreep
 • De behuizing is stof-, corrosie- en mechanisch beschermd
 • Geschikt voor TWIN-PACK-gebruik in 36 V-toepassingen
Meer informatie
einhell-accessory-battery-4511553-productimage-101
Productomschrijving

De Einhell 18 V 4.0 Ah Power X-Change PLUS maakt deel uit van het multifunctionele en onderling onbeperkt te combineren Power X-Change accusysteem van Einhell. De universeel inzetbare Power X-Change accu's voorzien alle accu machines van de gehele productlijn in de tuin en werkplaats met kracht en uithoudingsvermogen. De voordelen voor de klant liggen voor de hand: Met één accu en één oplader voor alle machines bespaart u niet alleen aanzienlijk op de aanschafkosten, de universele toepasbaarheid spaart ook het milieu en biedt tegelijkertijd flexibiliteit in huis en tuin. Er is daarnaast geen rommel of chaos meer door de grote verscheidenheid aan accu's en laders voor iedere afzonderlijke machine. Lithium-ion cellen van de nieuwste generatie creëren 100 % meer vermogen voor maximale kracht in alle toepassingen vergezeld van een 13% compacter ontwerp en 12% gewichtsvermindering. Bovendien staat de PLUS-technologie voor extra vermogen bij vermogensintensieve werkzaamheden. De hoogwaardige accu's zijn bovendien bestand tegen het geheugeneffect en de gebruikelijke zelfontlading, wat zorgt voor een hoog, constant vermogen. De 18 volt 4.0 Ah PXC PLUS is een high-end accu uit de Power X-Change productlijn en is ook geschikt voor TWIN-PACK gebruik in 36V-toepassingen. Het processor gestuurde, actieve ABS-accumanagementsysteem bewaakt continu de parameters van de accu met behulp van de geïntegreerde microprocessor. Dit zorgt voor maximale veiligheid, optimale machineprestaties, maximale gebruiksduur en een maximale levensduur. De huidige laadstatus kan worden afgelezen via een LED-indicatie met 3 standen. Dankzij de constructie is de behuizing bestand tegen stof, corrosie en mechanische invloeden. De rubberen behuizing geeft de accu een hoge mate van bescherming tegen stoten en een goede grip. De accu kan eenvoudig uit alle machines worden verwijderd dankzij de verzonken handgreep.

Technische specificaties

Spanning18 V
Accu Capaciteit4000 mAh
Max. Vermogen900 W
Aantal Accu's1 Pieces

GEMAAKT VOOR VEELEISENDE WERKZAAMHEDEN

Van het processorgestuurde actieve accumanagementsysteem tot de hoogwaardige accucellen en de koelingsefficiënte constructie: alle componenten van de accu zijn zo ontwikkeld dat deze tijdens alle projecten en werkzaamheden maximale draadloze vrijheid mogelijk maken: GEOPTIMALISEERDE KRACHT MAXIMALE GEBRUIKSDUUR LANGERE LEVENSDUUR VAN DE ACCU

GEMAAKT-VOOR-VEELEISENDE-WERKZAAMHEDEN
De-Einhell-Compatibiliteitsgarantie

De Einhell Compatibiliteitsgarantie

Dat betekent voor u: Iedere Power X-Change Accu is met alle machines (Tools&Tuin) uit het accusysteem van Einhell compatibel. Van de A van accugrasmaaiers tot de Z van zaagmachines. Dat geldt natuurlijk ook voor alle toekomstige machines. Beloofd.

Gewoon-slim-De-Twin-Pack-technologie

Gewoon slim: De Twin-Pack technologie

18 Volt of 36 Volt? Waarom de één of de ander? Met de Twin-Pack technologie volstaat één accutype voor beide voltage categorieën: Voor meer vermogensintensieve toepassingen, zoals met sommige grasmaaiers of boorhamers, worden twee 18V Accu's eenvoudig gecombineerd in één 36V machine.

full_width_image
full_width_image
Steeds-zichtbaar-laadniveau

Steeds zichtbaar laadniveau

Met één druk op de knop toont de laadstatusindicator via de LED-balk duidelijk en eenvoudig de status van de accu.

3-jaar-garantie

3 jaar garantie

Power X-Change staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom wordt de garantie voor Power X-Change accu's bij registratie tot 3 jaar verlengd.

Gerelateerde downloads
De Einhell klantenservice is rechtstreeks bereikbaar. Wij behandelen uw verzoek voor productinformatie, reserveonderdelen en reparaties.Wij ondersteunen u bij alle vragen rondom uw product - voor, tijdens en na aankoop.

Reviews van klanten

Einhell garandeert niet - met uitzondering van de "Geferifieerde aankopen" reviews - dat de gepubliceerde reviews afkomstig zijn van consumenten die de producten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.