einhell-accessory-battery-4511395-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511395-productimage-101
Accu

2,0 Ah Power X-Change

Artikelnummer: 4511395 EAN-Code: 4006825610369
 • Universeel te gebruiken i.c.m. met Power X-Change artikelen
 • Geld besparen, milieubescherming en flexibiliteit in huis en tuin
 • Universeel te gebruiken i.c.m. met Power X-Change artikelen
 • max. veiligheid, optimale prestaties, gebruiksduur+levensduur
 • Draadloze vrijheid: Geen verwarde kabels en vrij werken
 • Hoogwaardige Li-Ion accucellen betekenen geen geheugeneffect,
 • Geringe zelfontlading en hoog, constant vermogen
 • Huidig laadniveau aangegeven door 3-traps LED-display
 • Schokbescherming en grip dankzij met rubber beklede behuizing
 • Eenvoudig te verwijderen dankzij verzonken grepen
 • Behuizing beschermt tegen stof-, corrosie- en mechanische schade
 • TWIN-Pack technologie: 2x 18 V PXC accu's - meer vermogen
Meer informatie
einhell-accessory-battery-4511395-productimage-101
Productomschrijving

De Einhell 18 V/2.0Ah/Lithium-Ion Accu is onderdeel van de Power X-Change productlijn. De oplaadbare accu kan universeel worden gebruikt voor alle machines uit de Power X-Change productlijn. De voordelen liggen voor de hand: met één accu en één oplader voor alle machines bespaart u niet alleen aanzienlijke kosten bij de aankoop, de universele toepassing ontziet het milieu en biedt tegelijkertijd flexibiliteit in huis en tuin. Er is ook geen rommel en geen chaos meer door verschillende accu's en opladers voor iedere afzonderlijke machine. De accu is geschikt voor TWIN-Pack gebruik in 36 V toepassingen. Maximale veiligheid wordt verzekerd dankzij het ABS accumanagement systeem. Dit zorgt voor maximale veiligheid, optimale machineprestaties, maximale gebruiksduur en maximale levensduur. De laadcyclus is aangepast aan de specifieke situatie, zodat de accu een veel langere levensduur heeft. Alle belangrijke parameters worden gecontroleerd door de modernste componenten. De lithium-ion accucellen zijn bestand tegen geheugeneffect en zelfontlading. Er is een geïntegreerde drie-traps LED-laadstatus indicator. De behuizing met rubbercoating biedt uitstekende bescherming tegen stoten en geïntegreerde verzonken handgrepen zorgen voor een ergonomische bediening en eenvoudige verwijdering van de accu uit machines.

Technische specificaties

Spanning18 V
Accu Capaciteit2000 mAh
Max. Vermogen450 W
Aantal Accu's1 Pieces

GEMAAKT VOOR VEELEISENDE WERKZAAMHEDEN

Van het processorgestuurde actieve accumanagementsysteem tot de hoogwaardige accucellen en de koelingsefficiënte constructie: alle componenten van de accu zijn zo ontwikkeld dat deze tijdens alle projecten en werkzaamheden maximale draadloze vrijheid mogelijk maken: GEOPTIMALISEERDE KRACHT MAXIMALE GEBRUIKSDUUR LANGERE LEVENSDUUR VAN DE ACCU

De-Einhell-Compatibiliteitsgarantie

De Einhell Compatibiliteitsgarantie

Dat betekent voor u: Iedere Power X-Change Accu is met alle machines (Tools&Tuin) uit het accusysteem van Einhell compatibel. Van de A van accugrasmaaiers tot de Z van zaagmachines. Dat geldt natuurlijk ook voor alle toekomstige machines. Beloofd.

Gewoon-slim-De-Twin-Pack-technologie

Gewoon slim: De Twin-Pack technologie

18 Volt of 36 Volt? Waarom de één of de ander? Met de Twin-Pack technologie volstaat één accutype voor beide voltage categorieën: Voor meer vermogensintensieve toepassingen, zoals met sommige grasmaaiers of boorhamers, worden twee 18V Accu's eenvoudig gecombineerd in één 36V machine.

full_width_image
full_width_image
Steeds-zichtbaar-laadniveau

Steeds zichtbaar laadniveau

Met één druk op de knop toont de laadstatusindicator via de LED-balk duidelijk en eenvoudig de status van de accu.

3-jaar-garantie

3 jaar garantie

Power X-Change staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom wordt de garantie voor Power X-Change accu's bij registratie tot 3 jaar verlengd.

Gerelateerde downloads
De Einhell klantenservice is rechtstreeks bereikbaar. Wij behandelen uw verzoek voor productinformatie, reserveonderdelen en reparaties.Wij ondersteunen u bij alle vragen rondom uw product - voor, tijdens en na aankoop.