Meer kracht. Langere gebruiksduur. Langere levensduur.

Met PurePOWER Brushless van Einhell.

Onderhoudsvrij, krachtig en efficiënt: PurePOWER Bruhless motoren van Einhell bieden aanzienlijke voordelen ten opzichte van conventionele koolborstelmotoren die voor zich spreken. Daarom hebben wij onze machines uitgerust met onze PurePOWER Bruhless motoren met ultramoderne koolborstelloze aandrijvingen die niet alleen zorgen voor maximale kracht en prestaties, maar ook indruk maken met de hoogste eisen op alle gebieden en bij alle projecten. Wrijvingsverliezen of onvrijwillige onderbrekingen door oververhitte motoren behoren daarmee tot het verleden en maken zo een langere levensduur van de accu en onze machines met PurePOWER Brushless motoren mogelijk.

PurePOWER BRUSHLESS

Alleen van Einhell.

+25%
Meer Kracht
+50%
Langere Gebruiksduur
+100%
Langere Levensduur

KENMERKEN

Innovatieve aandrijvingstechnologie om aan de meest uitdagende eisen te voldoen

Minimale slijtage - maximale levensduur!

In conventionele koolborstelmotoren wordt warmte opgewekt door wrijving van de koolborstels. Deze wrijving onttrekt onnodig energie aan de accu, die de energie voor de motor levert. Deze verbruikte energie is dus niet meer beschikbaar voor de accu of de machine, waardoor de accu minder lang meegaat.

De modernste technologie maakt het ontwerp/constructie van Einhell PurePOWER Brushless elektromotoren mogelijk. Met onze koolborstelloze motoren is er geen wrijving die extra energie vereist. De PurePOWER brushless motor kan de energie van de accu efficiënt benutten en er langer mee werken - het voordeel: een langere en constante levensduur van de accu en een hoger rendement. De langere levensduur van de accu bespaart u meerdere oplaadcycli en stelt u in staat grote en meerdere projecten zonder pauze te voltooien. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook waardevolle energie en middelen.

Maximale efficiëntie dankzij microprocessorbesturing.

Een microprocessor op de printplaat van de PurePOWER Brushless motor berekent het optimale energieverbruik. Deze optimalisatie leidt tot het hoogste rendement en tot aanzienlijk hogere prestaties dan bij conventionele borstelmotoren. Dit vermogen is duidelijk voelbaar: het uit zich bijvoorbeeld in een hoger koppel bij accu boor-/schroefmachines van dezelfde grootte.  

Deze technologie maakt het mogelijk om machines te ontwikkelen die veel compacter zijn, aangezien de motoren, bij hetzelfde vermogen, veel kleiner kunnen worden ontworpen. 

Een daaruit voortkomend voordeel van de PurePOWER brushless motor is het lage gewicht en het compacte ontwerp. Een PurePOWER accu boor-/schroefmachine met koolborstelloze motor is dus aanzienlijk lichter en compacter dan zijn tegenhanger met koolborstel motor. De bediening en het comfort van de machine worden daardoor aanzienlijk verbeterd en maken comfortabel werken zonder vermoeid te raken mogelijk.

Maximale levensduur. Gegarandeerd.

Conventionele koolborstelmotoren slijten door de wrijving van de borstels. Aangezien PurePOWER brushless motoren zonder koolborstels werken, zijn ze niet onderhevig aan slijtage of uitval door oververhitting, en slijtage heeft ook geen invloed op onze motoren. 

Daarom draaien PurePOWER Brushless motoren bijna eindeloos.

Wij zijn zo overtuigd van deze maximale levensduur dat wij 10 jaar garantie bieden op onze PurePOWER Brushless motoren.

VOORDELEN

Krachtig

Maximale prestaties - geen compromissen

Betere prestaties dankzij microprocessor gestuurd vermogensbeheer: Onze Onze PurePOWER Brushless motoren maken een hogere snelheid en een hoger koppel mogelijk dan bij conventionele elektromotoren.

Langere gebruiksduur

Minimale wrijving - minimale uitvaltijd

Ideaal zelfs voor grote projecten: Door minder warmteontwikkeling kunnen onze koolborstelloze machines langer op hoog vermogen werken zonder oververhitting.

Onderhoudsvrij

Geen slijtage - hoogste betrouwbaarheid

Koolborstelloze motoren zijn niet onderhevig aan slijtage van de koolborstels door mechanische slijtage. In vergelijking met conventionele koolborstelmotoren is de levensduur aanzienlijk langer.

Compact

Kleine motor - groot effect

Omdat koolborstelloze motoren compacter kunnen worden ontworpen, wordt veel ruimte en gewicht bespaard - voor bijzonder lichte en ergonomische machines.

Duurzaam.

Bespaar kosten en middelen.

De langere levensduur van de PurePOWER brushless motoren verhoogt ook de levensduur van de Power X-Change machines die ermee werken. Dit bespaart niet alleen kosten voor eventuele nieuwe aankopen, maar bespaart ook waardevolle hulpbronnen.

Garantie

Gegarandeerde levensduur

Overtuigd van de lange levensduur en het uithoudingsvermogen van onze PurePOWER brusless motoren, bieden wij 10 jaar garantie op de motor van een op een Power X-Change accu werkende machine.

GARANTIE

10 jaar garantie op PurePOWER brushless motoren.

Wij zijn zo overtuigd van de duurzaamheid en het uithoudingsvermogen van onze PurePOWER brushless motoren dat we 10 jaar garantie bieden op uw PurePOWER brushless motor.

Registreer uw machine gewoon online om de uitgebreide garantie te ontvangen. Hier leggen we precies uit hoe dat werkt:

PUREPOWER BRUSHLESS

Tools en Tuin machines

Accu Boor-/Schroefmachine

TP-CD 18/50 Li BL-Solo

Accu Handcirkelzaag

TP-CS 18/190 Li BL-Solo

Accu Boorhamer

HEROCCO 36/28

Eén accu voor maximaal vermogen

Eén accu voor meer dan 300 machines voor werkplaats, tuin, vrije tijd en uw huis.

Of het nu gaat om een koolborstelloze accu boor-/schroefmachine of een accu grasmaaier
– de Power X-Change accu past altijd.