Echte ingenieurskunst voor echte toptechnologie

Hoogste precisie en modernste productieproces

Wij zijn de accuspecialisten!

Onze Power X-Change accu's voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen

Een gereedschapsaccu bestaat uit talrijke verschillende onderdelen. Alleen als alle onderdelen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, worden zij door ons samengevoegd tot een Power X-Change accupack. Zo zorgen wij niet alleen voor voldoende vermogen maar ook voor de nodige veiligheid - bij het laden, tijdens transport en bij intensief gebruik.

Modernste techniek

Bewezen kwaliteit

Optimale gebruiksduur

Dit is wat de afzonderlijke componenten van ons Power X-Change accusysteem onderscheidt:

Accucellen. Hoogste kwaliteit – beproefde veiligheid.

Voor onze Power X-Change accu's komen alleen hoogwaardige Li-Ion-cellen van bekende internationale fabrikanten in aanmerking. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd zijn uitgerust met ene constant hoge kwaliteit volgens de strengste veiligheidsnormen. 

Bij de keuze van onze accucellen gaan wij echter niet alleen uit van een goede naam: Iedere Power X-Change accucel doorloopt een geautomatiseerd en onafhankelijk testproces om 100% veiligheid te kunnen garanderen. En dat ook na jaren van intensief gebruik!

Accupack. Uitgekozen accucellen – veeleisende componenten.

Omdatde exacte specificaties van individuele accucellen door productie kunnen variëren, hanteren wij strikte selectiecriteria om het hoogste niveau van consistentie en veiligheid te garanderen.  Zo bestaat elk Power X-Change accupack uit accucellen die ideaal met elkaar harmoniseren.

Maar ook de andere componenten van onze accupack moeten tegen de hoogste eisen bestand zijn. Van de koelingsefficiënte opstelling van de afzonderlijke componenten tot aan stoot- en stofbeschermende kunststof behuizing: voortdurende controles en praktijktesten maken ons accupack tot een van de beste gereedschapsaccu's op de markt.

Actief accu management systeem. Intelligente elektronica – efficiënte accubescherming.

Naast strenge controles en richtlijnen tijdens de productie zorgt het Actief accu management systeem voor de hoogste veiligheid en prestatie, een intensieve levensduur van de accu.. Ons actief accu management systeem bewaakt binnen elke Power X-Change accu alle veiligheidsrelevante invloeden en regelt het optimaal gebruik van de afzonderlijke accucellen.

Zo voorkomen wij op efficiënte wijze typische accuschade. Of het nu diepteontlading, overspanning, oververhitting, zelfontlading of geheugeneffect is: Het Active accu management systeem herkent vroegtijdig schadelijke invloeden en werkt deze effectief tegen. En bij kritieke accucondities schakelt het actieve accu management systeem de stroomtoevoer uit.

Lader. Betrouwbare prestaties – veilig gebruik.

De speciale Power X-Change lader is niet alleen zeer krachtig maar ook bijzonder veilig. Meerdere interne besturingsmodulen zorgen ervoor dat de accucellen in het accupack gelijkmatig en foutloos worden opgeladen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de accu's, het vormt ook een extra veiligheidsfactor.

De lader voorkomt kortsluiting tussen de accucellen bij te lage temperaturen en schakelt automatisch uit wanneer er storingen zijn of wanneer de accu vol is.

Power X-Change machines. Multifunctioneel platform – perfecte afstemming.

Een complex en omvangrijk accusysteem functioneert alleen veilig en betrouwbaar, als ook de gebruikte machines exact op de eisen zijn afgestemd.. Daarom hebben wij bij het ontwerpen en ontwikkelen van de Power X-Change Tools en Tuinmachines speciale eisen gesteld aan de electronica die in de machines is ingebouwd.

Constante controles en tests zorgen ervoor dat componenten die gevoelig zijn voor hitte en vuur voldoen aan de hoogtse veiligheidsnormen. Alle Power X-Change machines worden ook gecertificeerd door onafhankelijke testcentra.

Het onderzoeksteam van Einhell: “Bij Power X-Change komen veiligheid en functionaliteit op de eerste plaats". Desalniettemin letten wij op ieder detail.”