Het E-Team op missie voor het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Locatie: Formule 1 pitbox

Het E-Team van Einhell is voor het eerst op missie in de koningsklasse van de autosport! Uitgerust met de innovatieve accutechnologie en de nieuwste tools van de Einhell Power X-Change productlijn ondersteunen de E-Team leden Frank, Skye, Mike en Crazy DIY de monteurs van het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team als een onverslaanbaar kwartet. Hun missie is duidelijk: ze brengen maximale prestaties naar de Mercedes-pitbox. Met hun deskundige kennis van Power X-Change en hun passie voor technologische vooruitgang werken ze samen met de monteurs om ervoor te zorgen dat de auto's in topvorm het circuit op kunnen.

Twee partners. Eén missie. Maximale prestaties.

De nieuwste missie van het E-Team

in de Formule 1

De voorbereidingen in de pitbox van het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team zijn in volle gang. De zwarte Mercedes Formule 1 racewagen W14 wordt tot in het kleinste detail klaargemaakt voor de volgende race. Plotseling bestormt een team van gereedschapspecialisten de pitbox en wordt hij Einhell-rood! Ze staan klaar om deze missie vol gas te ondersteunen. In hun bagage: maximale accu-power van Einhell!

Ontdek nu de nieuwe missie!

"Dankzij het gebruik van Einhell accu tools, profiteren we van de modernste technologie voor maximale prestaties."
Toto Wolff
Team Principal en CEO van het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team
Het E-Team accusysteem! Power X-Change

Koop de favorieten van het E-Team

Voor maximale prestaties!

Laat er licht zijn!

Accu Lamp TE-CL 18/2500 LiAC

Skye's must-have voor gebruik in de pitbox: dankzij de hoogwaardige lithium-ion accu en een vermogen van 2.500 lumen zorgt deze accu lamp voor een bijzonder heldere en duidelijke verlichting.

De lamp is robuust en duurzaam, zodat hij ook in een veeleisende omgeving kan worden gebruikt. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt de accu lamp goed in de hand en kan hij eenvoudig worden gehanteerd. Slecht licht? Slecht licht bestaat niet!

Koop de accu lamp voor thuis!

Niet oververhit raken? Geen probleem!

Accu Bladblazer GP-LB 36/210 Li

De GP-LB 36/210 Li accu bladblazer is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en draadloze bladblazer.

Dankzij de 3-traps verstelbare en afneembare blaasbuis, een blaassnelheid tot 210 km/u en een accuduur tot 30 minuten is deze bladblazer een echte allrounder. De bladblazer op accu koelt zelfs probleemloos de hete remmen van een Formule 1 wagen. Te gek wat deze bladblazer allemaal kan!

Koop de accu bladblazer voor thuis!

"Hot" items voor uw projecten

Accu Heteluchtpistool/Verfafbrander TE-HA 18 Li

Met de krachtige 18 V accu en een temperatuur tot 550 °C is deze accu heteluchtpistool/verfafbrander perfect geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bijvoorbeeld voor het vormen van kunststoffen in de modelbouw, voor het verwijderen van lijmfolies maar ook voor oude lak, lijmresten en verflagen is deze accu heteluchtpistool/verfafbrander ideaal. Het LED-display toont in één oogopslag het gekozen temperatuurniveau. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging zorgt voor veiligheid tijdens het gebruik.

Dankzij deze veelzijdigheid is deze tool het "hot" item in Mike's gereedschapskist.

Koop de accu heteluchtpistool/verfafbrander voor thuis!

Neem uw tools mee op iedere missie - goed opgeborgen en systematisch georganiseerd! Het modulaire E-Case Koffersysteem van Einhell

De krachtige helpers

Voor uw pitstop aan huis!

Accu Slagmoersleutel voor een snelle bandenwissel

IMPAXXO 18/230

De Einhell IMPAXXO 18/230 accu Slagmoersleutel is de perfecte tool om thuis snel en krachtig banden te wisselen. Dankzij het hoge koppel van 230 Nm en de impactsnelheid van maximaal 3.600 slagen per minuut maakt hij zelfs vastzittende wielmoeren in een handomdraai los. Het compacte en lichte ontwerp van de IMPAXXO 18/230 maakt de slagmoersleutel bijzonder handzaam en maakt een comfortabele bediening mogelijk, ook tijdens werkzaamheden die langer duren. Waar wacht u nog op?

Maak thuis een pitstop in recordtijd!

Accu Nat-/Droogzuiger voor het interieur van uw auto

Accu Nat-/Droogzuiger TP-VC 36/30 S Auto

Met de slimme TP-VC 36/30 S Auto accu Nat/Droogzuiger bent u onafhankelijk van ieder stopcontact en kunt u uw auto schoonmaken waar en wanneer het u uitkomt. De veelzijdigheid van de nat-/droogzuiger is bijzonder praktisch. De machine kan zowel droog als nat vuil opzuigen en is daarom ideaal geschikt voor het reinigen van gemorste vloeistoffen of vochtige interieurs. De auto accessoires, zoals het spleetmondstuk en het opzetstuk voor bekleding, maken bovendien een nauwkeurige reiniging op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk. Briljant, nietwaar?

Haal nu je Nat-/Droogzuiger

Wat je misschien nog meer interessant vindt:

Wil je meer weten over de missie en het partnerschip? Of ben je op zoek naar meer tools voor je auto?
Bekijk het dan hier!