More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

Top innovatie en hoogwaardige technologie

Hoogste precisie en de meest moderne productieprocessen
Toon meer

Wij zijn de accu specialisten!

Onze Power-X-Change accu's voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen

Een gereedschapsaccu bestaat uit veel verschillende componenten. Alleen als alle componenten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, worden ze door ons samengevoegd tot een Power-X-Change accu. We bieden dus niet alleen voldoende vermogen, maar ook de nodige veiligheid tijdens het laden, het transport en tijdens intensief gebruik.

State-of-the-art brushless electric motors have been awarded the Brushless Energy label.
Het Einhell onderzoeksteam Bij het Power-X-Change accusysteem staan veiligheid, zekerheid en functionaliteit voorop. Daarom besteden wij aandacht aan elk detail.

Dat kunt u terug zien in alle individuele componenten die worden gebruikt in de Power-X-Change accu.

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Accu cellen

Hoogste kwaliteit - Maximale zekerheid

Voor onze Power-X-Change accu's worden alleen hoogwaardige Li-Ion cellen van bekende internationale fabrikanten gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de accu's altijd zijn uitgerust met een constante hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

Bij het selecteren van onze oplaadbare accucellen, vertrouwen we niet alleen op een goede reputatie: elke Power-X-Change oplaadbare accucel ondergaat een geautomatiseerde en onafhankelijke testprocedure om 100% veiligheid te garanderen. En dat ook na jarenlang intensief gebruik!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Accupack

Geselecteerde cellen - geavanceerde componenten

Aangezien de exacte specificaties van individuele accucellen kunnen verschillen van het eindproduct als gevolg van de productie, hebben wij strikte selectiecriteria om een hoge mate van consistentie en veiligheid te garanderen. Dus elke Power X-Change accu bestaat uit accucellen die perfect met elkaar zijn uitgelijnd en communiceren.

De andere componenten van de accupack moeten ook voldoen aan de hoogste normen. Van de efficiënte opstelling van afzonderlijke componenten in verband met koeling tot de schokbestendige kunststof behuizing: continue controles en praktische tests hebben er voor gezorgd dat onze accu een van de beste gereedschapsaccu's op de markt is.

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Batterij Management Systeem

Intelligente elektronica - efficiënte accubescherming

Naast strenge productiecontroles en richtlijnen zorgt het Actief Batterij Management Systeem voor maximale veiligheid en prestaties en voor een lange levensduur van de accu. Het Actief Batterij Management Systeem bewaakt alle veiligheids relevante invloeden binnen elke Power-X-Change accu en regelt het optimale gebruik van de afzonderlijke accucellen.

Dit is hoe we op een efficiënte manier typische schade aan de accu voorkomen. Of het nu gaat om diepontlading, overspanning, oververhitting, zelfontlading of geheugeneffect: het Actief Batterij Management Systeem detecteert schadelijke invloeden in een vroeg stadium en werkt deze effectief tegen. In geval van een kritieke toestand van een accu dan schakelt het Actief Batterij Management Systeem de voeding uit.

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Laders

Betrouwbare prestaties - veilige bediening

De speciale Power-X-Change lader's zijn niet alleen erg krachtig, maar ook erg veilig. Verschillende interne besturingsprocessen zorgen ervoor dat de accucellen in de accupacks gelijkmatig en foutloos worden opgeladen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de accu's, maar biedt ook nog een extra veiligheidsvoordeel.

Zo voorkomen de laders kortsluiting tussen de accucellen bij te lage temperaturen en schakelt deze automatisch uit als er problemen zijn of de batterij volledig is opgeladen.

Power-X-Change machines

Multifunctioneel platform - perfecte afstemming

Het complexe en uitgebreide accusysteem werkt veilig en betrouwbaar als de gekoppelde machines precies op de vereisten zijn afgestemd. Daarom stellen we bij het ontwerpen en ontwikkelen van de Power-X-Change machines speciale eisen aan de electronische onderdelen die worden gebruikt in de machines.

Dankzij het uitvoeren van verschillende testen voldoen zelfs de hitte- en brandgevoelige componenten aan de hoogste veiligheidsnormen. Alle Power-X-Change machines zijn gecertificeerd door onafhankelijke testlaboratoria.