The Einhell Power X-Change battery pack consists of several powerful components.

Power-X-Change accupack

Wij presenteren de gereedschapsaccu die altijd past!
Toon meer

Het multifunctionele accupack dat voldoet aan de hoogste eisen

Hoge gebruiksduur, beste prestaties en hoge veiligheid

Ons doel: een innovatieve gereedschapsaccu die op elke machine uit de Power-X-Change productlijn past. Onze bewering: de beste, meest flexibele en veiligste gereedschapsaccu voor doe-het-zelvers en hobbytuinierders.  Onze oplossing:  het Einhell Power X-Change accupack met geïntegreerd Actief Batterij Management Systeem.

De toekomst van gereedschappen en tuinmachines is volgens ons: draadloos. Daarom hebben onze technici een accu ontwikkeld die aan de hoogste normen voldoet. De accu combineert de moderne Li-ion-technologie met een hoogwaardig elektronisch regelsysteem voor een langere gebruiksduur, meer kracht en meer veiligheid.

De nieuwe accu van Einhell

  • Hoogwaardige, krachtige en efficiënte Li-Ion cellen
  • Intelligent batterij management systeem
  • Geen geheugeneffect, geen zelfontlading
  • Zeer veilige werking en electronica
  • Maximale flexibiliteit en multifunctionaliteit
Technische gegevens: Ontdek zelf wat er zo speciaal is aan het Power-X-Change accusysteem

De hoogwaardige accu die bij u past!

A woman removes a Power X-Change battery from the lawnmower and hands it over to a man.

Wat heb je aan een goede accu zonder het juiste gereedschap? Bij de ontwikkeling van het multifunctionele Power-X-Change accusysteem hebben we ervoor gezorgd dat we deze vraag niet hoeven te stellen. Wanneer u het Power-X-Change accusysteem gebruikt, gebruikt u onze geavanceerde accu in meer dan 200 verschillende machines - van grasmaaier tot boorhamer. Dankzij het zorgvuldig ontwikkelde concept en ontwerp past de accu in alle machines, precies zoals we het wilden. Dat is niet alleen multifunctioneel, maar ook buitengewoon slim en innovatief.

Two Power X-Change batteries form a powerful twin pack in a Einhell lawnmower.

De accu is verkrijgbaar met verschillende spanningen en capaciteiten, zodat u de juiste accu kunt kiezen voor uw machine in combinatie met de uit te voeren werkzaamheden passend bij uw klus of project. Naast onze flexibele allround accu's bieden wij u uitzonderlijk krachtige en duurzame accu's. En voor speciale krachtige machines (zoals bijvoorbeeld onze Power-X-Change grasmaaier, verticuteerder of grondfrees) hebben we de Twin Pack-technologie (36 V) ontwikkeld. Hiermee kunt u twee Power-X-Change accu's tegelijkertijd gebruiken - voor een verdubbeling van de prestaties en gebruiksduur.