Toon meer

Het multifunctionele accusysteem

1 accu voor meer dan 200 verschillende producten

Power-X-Change is het krachtige accusysteem van Einhell. Dankzij de modernste technologie in combinatie met een ambitieuze visie zijn we er in geslaagd een accusysteem te ontwikkelen waarbij het wisselen van de accu's en het wisselen tussen verschillende machines eenvoudig is.

Klinkt dit goed? Het is ook goed! Power-X-Change biedt de unieke mogelijkheid om alle producten uit de Power-X-Change productlijn met elkaar te combineren. Hierbij werk je met één type accu en heb je geen last meer van lastige stroomkabels. Dat is nog niet alles. Om Power-X-Change nog efficiënter te maken zijn we constant bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van deze productlijn.

Dat heeft als resultaat dat er momenteel al meer dan 200 verschillende machines (tools & tuin) beschikbaar zijn binnen de Power-X-Change productlijn. Dat betekend dat het Power-X-Change accusysteem één van de meest uitgebreide en innovatieve accusystemen is die momenteel in de markt te vinden is. Dankzij de universele accu is het ook één van de eenvoudigste systemen. 

Precies zoals wij het ons hebben voorgesteld!

De accu innovatie van Einhell

  • Intelligent accusysteem dat werkt in iedere machine uit de Power-X-Change productlijn.
  • Geen schade door kapotte accu's
  • Twin-Pack technologie. Twee 18 V accu's combineer je voor 36 V vermogen
  • Individueel te gebruiken en uit te breiden
  • Milieuvriendelijk en duurzame technologie
Meer dan 200 verschillende machines en de ontwikkeling gaat door. Onze Power-X-Change productlijn groeit continue. U vind hier de laatste ontwikkelingen voor Tuinmachines.

Bekijk zelf alle innovaties binnen het Power-X-Change accusyteem en raak overtuigd van het werken met een machine op accu waarbij er geen lastige stroomkabel meer aan te pas komt.

The Einhell battery can be used flexibly, something in the garden and in the workshop.

Veelzijdig

Grote verscheidenheid - breed toepasbaar

Van grasmaaiers tot boorhamers: Power X-Change is het eerste accusysteem dat geschikt is voor zowel tools als tuinmachines.

Graphic representation of a modern brushless motor in Power X-Change devices.

Hoogwaardige kwaliteit

Moderne technologie - bewezen kwaliteit

Er word gebruik gemaakt van de beste componenten zoals koolborstelloze motoren, hoogwaardige Li-Ion cellen en ons innovatieve batterij management systeem wat zorgt voor betrouwbaarheid, zekerheid en efficiëntie.

The battery system for house and garden, from lawnmowers to cordless screwdrivers.

Te combineren

Eenvoudig in gebruik

Iedere machine uit de Power-X-Change productlijn kan met dezelfde accu worden gebruikt. Dit creëert overzicht in de gereedschapskast en zorgt ervoor dat er geen kabels verstrikt raken op de werkplaats.

One battery for home and garden - with the Power X-Change System from Einhell.

Slim

Comfortabel werken en ongekende flexibiliteit

Om u kennis te laten maken met de Power-X-Change producten en direct aan de slag te gaan hebben wij aantrekkelijke startersets. Dit noemen wij ook wel de Kit versies.  Deze bestaan uit machines, accu('s) en lader. U kunt daarnaast machines kopen zonder accu en lader. Dit noemen wij de Solo versies. Op deze manier bespaart u geld!

The Einhell Power X-Change system with up to 36V power for highest demands.

Effiecient

Duurzame accu - uitstekende machines

De accu's leveren de stroom en de machines zetten dit om in kracht. De hoogwaardige machines uit de Power-X-Change productlijn zorgen ervoor dat u elke klus of project kan uitvoeren. Het is zelfs mogelijk om geschikte machines van 36 V te voorzien dankzij de Twin-Pack technologie waarbij je twee 18 V accu's combineert.